توسط: تاریخ انتشار: 27 آبان 1403 0 دیدگاه

Verizon شرکت مخابرات چندملیتی آمریکایی است، که درصد چشمگیری از پهنای باند جهانی اینترنت را تأمین می‌نماید، همچنین در زمینه مخابرات بی‌سیم، ارتباطات و سرویس‌دهی به شرکت‌های ارتباطات راه دور (وایرلس) نیز فعالیت گسترده‌ای دارد.

مشکلات اصلی در خروج اطلاعات محرمانه از سیستم‌های داخلی  این شرکت بزرگ شامل موارد زیر بود:

  1. نشت داده‌های حساس: اطلاعات محرمانه مشتریان مانند اطلاعات شخصی، مالی و داده‌های تماس ممکن بود بدون کنترل کافی به خارج از سیستم‌ها منتقل شود.
  2. عدم نظارت بر انتقال داده: نبود سیستمی برای ردیابی و نظارت دقیق بر جریان داده‌ها، باعث می‌شد کارکنان بتوانند اطلاعات محرمانه را از سیستم‌ها به‌صورت ناخواسته یا عمدی خارج کنند.
  3. ریسک‌های امنیتی: انتقال ناآگاهانه داده‌ها از طریق ایمیل، دستگاه‌های ذخیره‌سازی یا شبکه‌های ناامن به افزایش ریسک‌های امنیتی و حملات سایبری کمک می‌کرد.
  4. عدم کنترل بر ابزارها و کانال‌های ارتباطی: کارمندان می‌توانستند از روش‌های مختلف )مثل دستگاه‌های USB، شبکه‌های اجتماعی و ایمیل شخصی( برای ارسال اطلاعات حساس استفاده کنند که تحت نظارت شرکت نبودند.

این مشکلات باعث نگرانی‌هایی در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات می‌شد.

 

در سال 2019، شرکت مخابراتی Verizon از فناوری Data Loss Prevention (DLP) برای جلوگیری از نشت اطلاعات حساس مشتریان خود استفاده کرد. این فناوری به طور مؤثر مانع از ارسال یا اشتراک‌گذاری غیرمجاز داده‌ها از طریق ایمیل و سایر کانال‌های ارتباطی شد. با پیاده‌سازی DLP، Verizon توانست جلوی خروج اطلاعات محرمانه از سیستم‌های داخلی را بگیرد و به افزایش امنیت داده‌ها و اعتماد مشتریان خود کمک کند. این اقدام در راستای حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات کاربران به عنوان یک اولویت اساسی این شرکت صورت گرفت.

Collected by M.R

دیدگاهتان را بنویسید